CrossFit Heerlen

proefles

we'd love to meet you

VOOR ELK NIVEAU EN ALLE LEEFTIJDEN

 CrossFit Heerlen is een van de meest professionele en ultramoderne trainingsfaciliteiten voor kracht en conditie in Zuid-Limburg. Nieuwsgierig? Plan een gratis proefles en ervaar of CrossFit bij jou past.

Proefles

frequently asked questions

Dat hangt ervan af. Workouts kunnen worden aangepast naar verschillende prestatieniveau’s. Dat wordt “scaling” genoemd en is bedoeld om de workout lichter te maken.

Niets. Een proefles is helemaal gratis. Is je proefles goed bevallen dan kun je direct starten met de Fundamentals. Bekijk hier onze abonnementen en tarieven

Nee. Proeflessen vinden altijd in groepsverband plaats tijdens de reguliere workouts en samen met vaste leden van CrossFit Heerlen.

Proeflessen vinden plaats bij CrossFit Heerlen. Klik hier voor de adresgegevens

Ja. Om deel te nemen aan een proefles moet je je vooraf aanmelden. Proeflessen zitten momenteel vol. Wil je in aanmerking komen voor de eerstvolgende beschikbare proefles? Plaats jezelf dan op de wachtlijst.

Ja. Het is toegestaan om een vriend of vriendin mee te nemen naar een proefles. Op onze picknickbanken kunnen de trainingen prima worden gevolgd.

Het is in de meeste gevallen voldoende om 1 proefles af te nemen om goed te bepalen of CrossFit wat voor je is.

Ja. Het is mogelijk om je na de proefles te douchen en om te kleden.

Proefles Bevallen?

start met crossfit