#CrossFitHeerlen

over ons

CrossFit Heerlen

een box voor iedereen

CrossFit Heerlen wil sporten voor iedereen toegankelijk maken door. CrossFit-trainingen zijn ook geschikt voor nieuwe leden. Niemand in een CrossFit-les zit op hetzelfde niveau en toch doet iedereen dezelfde oefeningen. Dat komt omdat je iedere oefening op meerdere manieren kunt uitvoeren.

Wij zijn alles behalve een “normale” sportschool. CrossFit is een dynamische manier van fitness met als doel fit, sterk en gezond te worden. De nadruk ligt op functionele lichaamsbewegingen zoals rennen, roeien, springen, zware objecten verplaatsen, klimmen, duwen en (op)trekken. De oefeningen worden uitgevoerd in een CrossFit box.

CrossFit Heerlen

WORLD CLASS COACHING

Om de ​​belofte van “coaching van wereldklasse” waar te maken hebben we flink geïnvesteerd in onze trainingsruimte, de coaches en de omgeving. Het zorgt voor een overload aan succesverhalen van onze geweldige atleten.

Wij geloven dat elke atleet over onbenut menselijk potentieel beschikt en dat iedereen coaching van wereldklasse verdient. Zowel onze atleten als coaches zijn van mening dat de coaching, instructie en groepsinteractie allemaal geoptimaliseerd zijn in een klasgrootte van 1:12.

CrossFit’s education and training offerings are designed in accordance with the highest standard of efficacy and excellence in human physical development.

Vastgeroest in de Gym?

maak kennis met crossfit