CrossFit Heerlen

open gym

visit us

enter.. open gym

Soms willen we wat extra tijd buiten de les om te werken aan vaardigheden, oefeningen of techniek. Soms missen we een bepaalde training, benchmark of lift die we willen uitvoeren. Soms staat het leven in de weg om op tijd te zijn voor de geplande lessen van CrossFit Heerlen. Hiervoor is Open Gym in het leven geroepen.

come train with us

openingsuren

Open Gym is 7 dagen per week op elk openingsuur van de dag beschikbaar. Tijdens deze uren kun je terecht in de kleine en/of grote gym. Tijdens de lesuren is alleen de kleine gym beschikbaar. Open Gym kost 1 credit. Er is ook een onbeperkt Open Gym add-on-abonnement beschikbaar voor 25 euro per maand.

maandag

07:00 - 11:00
15:30 - 20:30

dinsdag

09:00 - 11:00
15:30 - 20:30

woensdag

07:00 - 11:00
15:30 - 20:30

donderdag

09:00 - 11:00
15:30 - 20:30

vrijdag

07:00 - 11:00
15:30 - 19:30

zaterdag

09:00 - 13:00

zondag

09:00 - 13:00

come train with us

open gym rules

  • Niet geabonneerd = geen toegang. Wij werken uitsluitend op afspraak. Zorg ervoor dat je ingelogd bent VOORDAT je de open gymvloer betreedt – ongeautoriseerde aanwezigheid wordt niet op prijs gesteld.
  • Toon uw sportschooletiquette door apparatuur na gebruik terug te sturen en uw trainingsruimte schoon te maken. Verlaat de sportschool zoals je binnenkwam.
  • Wees aardig. Werk hard. Blijf bescheiden. Sluit niemand uit. Neem de tijd om je mede-sporters te begroeten en houd rekening met elkaar (apparatuur delen, ruimte etc). Dit zijn tenslotte de mensen waar je zweet en (misschien) tranen mee gaat vergieten. Een CrossFit-sportschool kan erg intimiderend zijn. Onthoud altijd waar je vandaan komt. Een warme en vriendelijke kennismaking kan ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt.
  • Als er een les doorgaat: – ze hebben voorrang op apparatuur/ruimte die nodig is voor de training van de dag; – Open Gym is niet het moment om te praten en te socializen met klasdeelnemers; – Maak geen lawaai. Vermijd luide muziek en geschreeuw. Zelfs als iemand voor PR’s of kwalificerende trainingen gaat.
  • Respecteer ALTIJD (de uitrusting) en luister naar de Coach: – Als een Coach je iets vraagt, doe het dan gewoon; – Als een Coach je vraagt ​​een bepaalde ongeschoolde beweging tijdens Open Gym achterwege te laten, wordt je gevraagd te stoppen; – Als je iets vaags ziet doen, wordt je gevraagd om te stoppen.
  • Heb een plan! Desalniettemin is er tijdens openingstijden altijd een Coach aanwezig in de sportschool, maar deze coacht niet tijdens Open Gym. De coach kan een klas leiden of ander werk doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om een ​​plan te hebben. Open Gym is ongecoacht.