CrossFit Heerlen

fysiotherapie

Start with Fysio

pijn of bewegings beperking verminderen

Fysiotherapie is niet meer te boeken via CrossFit Heerlen. De behandelingen vinden plaats op een andere locatie. Voor meer informatie vraag Stephanie Stulin.

CrossFit Trainer, Fysiotherapeut & Sportmasseur

stephanie stulin

Voor degenen die mij niet kennen, mijn naam is Stephanie. In 2013 ben ik de Sportacademie CIOS gaan doen en daarna heb ik fysiotherapie gestudeerd aan Hogeschool Zuyd. Naast dat ik zelf CrossFitter ben en CrossFit Trainer bij CrossFit Heerlen ben ik ook fysiotherapeut en gediplomeerd Sportmasseur.

Daarnaast ben ik gek op gewichtheffen en dat is wat je mij het meest zult zien doen bij CrossFit Heerlen. Door mijn studie en mijn sport heb ik kennis over de impact van bewegen op het lichaam en het belang van blessurepreventie. Na veel sportmassagebehandelingen te hebben gedaan, heb ik de voordelen gezien op het gebied van training, herstel en uiteindelijk prestaties.

Voor iedereen die aan CrossFit of andere regelmatige lichaamsbeweging doet, kan sportmassage een goede aanvulling zijn op een normaal trainingsprogramma. Behandelingssessies kunnen worden aangepast aan individuele behoeften na een eerste beoordeling.

Stress en Spanning Verlichten?

kies voor sportmassage