CrossFit Heerlen

olympic
weightlifting

become friends with a barbell

leer de juiste techniek

Naast CrossFit lessen bieden we bij CrossFit Heerlen ook Olympic Weightlifting (OLY) aan. In deze discipline ligt de nadruk op de Snatch en de Clean & Jerk. Olympic Weightlifting helpt je om een betere algehele lifter te worden. Er is meer tijd om je te concentreren op het verbeteren van je techniek. De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus.

come lift with us

data en tijden

OLY-lessen kunnen uitsluitend worden toegevoegd aan onze reguliere CrossFit-abonnementen. Schrijf je dus eerst in voor CrossFit en kies vervolgens het aantal OLY-lessen dat je wekelijks wilt volgen. OLY-lessen worden gegeven op de onderstaande data en tijden:

maandag

18:30 - 19:30

dinsdag

Geen OLY

woensdag

18:30 - 19:30

donderdag

Geen OLY

vrijdag

18:30 - 19:30

Olympic Weightlifting (OLY)

frequently asked questions

OLY is een afkorting voor Olympic Weightlifting. Het is een les waarin je getraind wordt door een Weightlifting Trainer van CrossFit Heerlen. Tijdens deze les leer je de technieken van het Olympisch Gewichtheffen.

Nee. Om deel te nemen aan het Olympic Weightlifting programma van CrossFit Heerlen moet je eerst lid worden. OLY-lessen zijn een aanvulling op de reguliere CrossFit-abonnementen

1x per week OLY kost 15 euro bovenop je reguliere CrossFit-abonnement. 3x per week OLY kost 20 euro extra. Bekijk hier al onze tarieven

Nee, vooralsnog vinden de OLY-lessen alleen in groepsverband plaats.

OLY-lessen vinden plaats in een speciaal ingerichte ruimte van CrossFit Heerlen.

Nee. De OLY-ruimte is niet geschikt om bezoek te ontvangen.

Het is mogelijk om maximaal drie OLY-lessen per week af te nemen.

Ja. Het is mogelijk om je na de OLY-lessen te douchen en om te kleden.

Lift Heavy Weights

start met olympic weightlifting