CrossFit Heerlen

sportmassage

treatments by Stephanie Stulin

stress en spanning verlichten

Het belangrijkste doel van sportmassage is het helpen verlichten van de stress en spanning die zich ophopen in de zachte weefsels van het lichaam tijdens het sporten, wedstrijden of dagelijkse activiteiten.

Sportmassage bestaat al heel wat jaren, maar is de laatste jaren steeds populairder geworden. Vooral binnen CrossFit.

Sportmassage wordt om verschillende redenen gebruikt, maar is vooral effectief bij het bevorderen van herstel, het verbeteren van de mobiliteit en het behandelen en voorkomen van blessures.

Sportmassage tarieven:
30 minuten – €45
60 minutes – €60


Meer informatie over sportmassages? Spreek mij aan bij CrossFit Heerlen of stuur een mail naar stephanie.stulin@hotmail.com

CrossFit Trainer, Fysiotherapeut & Sportmasseur

stephanie stulin

Voor degenen die mij niet kennen, mijn naam is Stephanie. In 2013 ben ik de Sportacademie CIOS gaan doen en daarna heb ik fysiotherapie gestudeerd aan Hogeschool Zuyd. Naast dat ik zelf CrossFitter ben en CrossFit Trainer bij CrossFit Heerlen ben ik ook fysiotherapeut en gediplomeerd Sportmasseur.

Daarnaast ben ik gek op gewichtheffen en dat is wat je mij het meest zult zien doen bij CrossFit Heerlen. Door mijn studie en mijn sport heb ik kennis over de impact van bewegen op het lichaam en het belang van blessurepreventie. Na veel sportmassagebehandelingen te hebben gedaan, heb ik de voordelen gezien op het gebied van training, herstel en uiteindelijk prestaties.

Voor iedereen die aan CrossFit of andere regelmatige lichaamsbeweging doet, kan sportmassage een goede aanvulling zijn op een normaal trainingsprogramma. Behandelingssessies kunnen worden aangepast aan individuele behoeften na een eerste beoordeling.

Problemen met Gewrichten, Spieren of Zenuwen?

start met fysiotherapie